YHTEISTYÖKUMPPANIT


KUN TARVITSET APUA VANAJAVEDELLÄ

Soita 112, kun ihmisiä on vaarassa. 112-sovellus nopeuttaa avun kutsumista lähettämällä automaattisesti avuntarvitsijan koordinaatit hätäkeskukseen. Ihmisten auttaminen on aina ilmaista.

Soita 0800 30 22 30, kun tarvit kiireetöntä apua kuten hinausta tai apuvirranantoa. Suomen meripelastusseuran valtakunnallinen palvelunumero on kaikkien käytettävissä. Se toimii 1.5.-31.10. välisen ajan 24/7. Meripelastusseuralla on oma Trossi- sovellus, joka nopeuttaa avun saantia. Kiireettömät tehtävät ovat usein maksullisia, paitsi trossijäsenille ne ovat ilmaisia.

Lisätietoa: https://meripelastus.fi/hameenlinna/ 

Hämeenlinnan Järvipelastajat ry

Yhdistys on perustettu vuonna 1997. Jäseniä on noin 150, näistä aktiiveja toiminnassa mukanaolevia on noin 20. Käytössämme on kaksi pelastusvenettä, joista toinen on sijoitettu Hämeenlinnan keskustan eteläpuolelle VanajaKlubin (ent. Virvelin Rantaravintola) laituriin. Pienempi veneistä on trailerilla siirrettävissä tarpeen mukaan toiminta-alueella.
Veneet omistaa Suomen Meripelastusseura ja me vastaamme niiden käyttö- ja huoltokustannuksista. Miehistömme tekevät vapaaehtoisina työtään korvauksetta.

Ihmiset pelastamme aina, Trossi tuo veneesikin turvaan

Ihmiset pelastetaan korvauksetta, mutta veneen siirrosta saatamme joutua perimään kulukorvauksen. Summa voi nousta satoihin euroihin. Hankkimalla Trossi-jäsenpalvelun varmistat veneellesi avun jäsenetuna. Samalla tuet vapaaehtoista meripelastustyötä.

Miksi Trossi kannattaa?

Trossi on veneesi turva. Trossilla saat avun veneellesi kiireettömissäkin tilanteissa. Trossi-jäsenmaksu on vain 80 € kalenterivuodessa, SPV-jäsenen Trossi 70 €. Lisäveneen Trossi on 45 €. Ilman Trossia veneen hinaus maksoi keskimäärin 336 € vuonna 2019. Sillä kustannat Trossin itsellesi vuosiksi. Trossiin voit liittää huvivenedirektiivin mukaisen huviveneen tai vesiskootterin.

Lisätietoa linkistä: https://meripelastus.fi/trossi/